Obrint Pas al FesTOUR, a Altafulla 13 - 04 - 12

on 15 d’abril 2012

Arrenca una nova temporada del FesTOUR, aquest cop a Altafulla amb Obrint Pas. Enceten el concert a les 0:20h amb un públic més que animat i entregat, ple de joves amb molta energia. Fa molt que el grup Valencià no es passa pel sud de Catalunya i es nota, hi ha moltes ganes de veure'ls i la gent respon amb crits i moviment.

Desgranen el seu últim disc, Coratge (2011) cançó a cançó. "Coratge" o "El gran circ dels invisibles" enceten el concert, i continuen amb "Des de la nit", "Caça de bruixes" o "Benvinguts al Paradís" sense oblidar-se dels clàssics dels antics discs; "No tinguis por", "Som", "La Flama" o "Del Sud". Per acabar amb "El Cant dels Maulets" i finalment amb "Viure".

L'anunci de què al 2013 faran una parada indefinida és una apunyalada a tot el públic que segueix dia a dia els seus concerts i, tot i que ja ho ha fet amb anterioritat, sembla ser que es farà llarga l'espera. De moment, enguany tenen una bona llista d'espectacles que els esperen, inclosos el Viña-Rock a Villarobledo i el mític festival Rototom Sunsplash a Benicàssim. Esperem poder-los veure un altre cop prop de les nostres terres abans de què facin el descans que tant es mereixen.













Leave your comment