Boikot al PintorRock, a la Cabra del Camp 08 - 10 - 11

on 08 de novembre 2011













El grup esperat del festival PintorRock. No és un grup que es deixi veure massa per terres tarragonines tot i fer poc haver fet parada a les Barraques de Reus. Una gran trajectòria els avala i ho saben, no es deixen impresionar per a res i surten sense por a menjar-se l'escenari. Els acompanya el Txikitín, com de costum, que els hi dóna aquell toc de trompetes tant agradable que tenen.

Venen a presentar la gran novetat, la nova cançó i videoclip que han publicat fa menys de 15 dies, "Sin tiempo para respirar" tot i que se la reserven pel final, pel gran final. No toquen moltes cançons, 14 per ser més exactes, però amb una hora i quaranta minuts de concert dónen el que el públic espera rebre, les grans cançons que demostren el seu passat i present. No en falten les més cantades, Inés, De espaldas al mundo, Stop Censura, Hasta siempre, la versió de Kortatu Nos quieren detener, la gran insígnia de Piperrak Kualkier dia i per acabar un gran pupurri, la novetat i Korsakov.

Des de Madrid i amb més de 23 anys d'experiència els grans del punk espanyol han demostrat, una vegada més, perquè són els caps del cartell i com són capaços d'aclaparar els més de 1000 espectadors que han assistit al novell festival de la Cabra del Camp. L'any que ve treuran un disc nou on hi incorporaran "Sin tiempo para respirar" un gran himne que seguint la línia musical de Boikot dóna energia en aquests mals dies.

Més fotografies a: Flickr o Facebook

Leave your comment