Apelo al PintorRock, a la Cabra del Camp 08 - 10 - 11

on 08 de novembre 2011












Apelo és d'aquelles bandes amb molt de bagatge, amb molts anys darrera de la carretera donant tomps pel país i que mai han acabat d'arrencar. Ara però, ha arribat el seu moment, i ho han demostrat àmpliament. Després de molts concerts en escenàris petits, en el festival PintorRock els ha tocat donar un pas endavant i demostrar que són capaços d'acollir un gran públic.

Els ha tocat obrir el festival, que no és gens fàcil tocar els primers, però el públic no ha tardat en reaccionar i desplaçar-se cara l'escenari. "Va junto", el seu únic cd, se'ls hi ha quedat curt i és per això que ja estan composant noves cançons per, l'any que vé, publicar un nou disc.

Y ké + da, Campesino o En tus manos sonen més que bé en un pabelló no massa adaptat per a realitzar grans espectacles musicals. Fan versions, de Disidencia o Boikot, on es mostren acomodats amb els grups que han vist créixer el seu estil musical. Tanquen amb Namber Guan i dónen pas a Boikot. Comparant el concert amb anteriors, puc confirmar la seva millora i entrega a dalt de l'escenari. Esperem ansiosos el nou disc.

Més fotografies a: Flickr o Facebook

Leave your comment