Che Sudaka a les Corts (Barcelona) 07 - 10 - 2011

on 30 d’octubre 2011












Amb el seu ritme trepidant Che Sudaka acosegueix animar a tota una massa de diferents edats que es volca a ballar i saltar els seus èxits. Amb el seu últim disc, la gira del qual ja és apunt d'acabar, "Tudo é possible", han aconseguit donar la volta al món. Després d'aquest concert a Les Corts, el seu pròxim destí és a Tokyo, Japó. Tenen una gran facilitat per relacionar-se amb el públic de tots els paisos sense problemes de llengues o ideologies. La seva música mescla varis idiomes, d'entre ells el català, portuguès, castellà, anglès...
El ritme esbojarrat i alegre de les cançons els impedeix un concert tranquil. No els veuras quiets en tota la durada del seu espectàcle, sempre saltant, corrent per l'escenàri, adreçant-se al públic amb gran proximitat.
Aquests músics argentins i colombians, afincats a Barcelona, són capaços de donar el tot pel tot, fer arrencar somriures i alegries al públic que es coneix i celebra totes les seves cançons amb una alegria desbordadora. Les ganes de festa s'activen amb la seva escenificació. Tothom és Che Sudaka. Almas rebeldes levantense!

Leave your comment